Néhány szóban rólunk

A 2013-ban alakult Hatiz Solution Kft. fő tevékenységi területét a különböző, Erdély-szerte szervezett kisebb-nagyobb rendezvényeken - falu- és városnapok, fesztiválok, ünnepi alkalmak, illetve családi események - sátrak bérbadása jelenti. A vállalkozás azzal a céllal jött létre és működik, hogy minőségileg megfelelő teret biztosítson egy-egy közösség által kezdeményezett alkalmak megünneplésére, ezért a cég teljes körű szolgáltatást biztosít a sátrak helyszínre való szállításától a felállításon át a lebontásig. Így a megrendelőnek nem marad más hátra, minthogy jól érezze magát az adott eseményen.

Cégünk az elmúlt években rendszeres szolgáltatója volt az olyan Erdélyben és a határon túl is ismert rendezvényeknek, mint a Marosvásárhelyen megszervezett Vásárhelyi Forgatag, a tusnádfürdői Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, a Kolozsvári Magyar Napok, a nagyváradi helyszínű Szent László Napok, vagy a sepsiszentgyörgyi Szent György Napok. Emellett számos kisebb település jeles napjain, így Madéfalva, Bonyha, valamint lakodalmak, keresztelők, kicsengetések stb. alkalmával is jelen van.

2016-ban a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghírdetett "Külhoni fiatal magyar vállalkozások tevékenységének támogatása" pályázati kiírásra benyújtott pályázatunkat pozitívan bírálták el és ennek köszöntően sikerült megvásárolnunk egy 10x30 méteres moduláris, Röder típusú sátrat.

BGA